Forsiden Om oss Kontakt Ris og Ros
  Du er her:   > Om oss > Om oss

Om oss

 

 

Vi er to som delte en drøm om et gammelt hus med sjel,  om å leve på en plass som ligger landlig til, om å omgi osss med gamle ting, men også vakre, nye ting og sette dette sammen til vårt hjem.

 

Sånn endte vi opp i Holmestrand, i et gammelt hus fra 1807, som ligger mellom jordene, og er den beste plassen på jord, for oss. Her lever vi med våre barn, samt hund og kattepuser.

 

 

Drømmen fikk en ny dimensjon med et stort, flott stabbur på gården og tankene begynte å svirre om en butikk der ute. Men det skulle gå noen år, og  nærmest tilfeldig kom vi over denne fine nettbutikken og bestemte oss for ta over denne i januar 2012.

 

Vår visjon er å tilby vakre ting som passer så godt til å denne nordiske, lyse stilen, med innslag av det lune, det romantiske, det rustikke og også noen franske fornemmelser. I tillegg ønsker vi å gi god personlig service.

 

Vi vil gjene være behjelpelig med å skaffe deg det hjertet begjærer av ting, og hvis det er tilgjengelig hos leverandør, kan vi skaffe det. Send oss gjerne en mail : )

 

Ellers vil vi hele tiden jobbe for å ha en velfylt, spennende nettbutikk.

 

Vi ønsker å være en hyggelig nettbutikk å handle i. I tillegg vil vi gi tips og inspirasjon til hvordan hver enkelt av dere kan gjøre det beste og vakreste ut av deres hjem .

 

1.november 2012 åpner vi for dere et hyggelig showroom, hvor dere er hjertelig velkommen til selv å hente ders bestilte varer, handle direkte eller slå av en interiørprat : )

Her pakker og klargjør vi også varene vi sender til dere : )

 

Velkommen til en hyggelig handel hos oss : ) <3

 

Mvh. Mona og Thor Olav


© 2011 - CAROLINES BUTIKK - Tel: 94899332 - E-post: post@carolinesbutikk.no

Netthandelsløsning og Webdesign fra Uni Micro Web